تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

چرا دیدار نمایندگان بارهبر انقلاب باتاخیر دو ماهه برگزار شد؟

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به چرایی تاخیر در دیدار نمایندگان مجلس دوازدهم با مقام معظم رهبری پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در حاشیه دیدار نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب که هم‌اکنون در حال برگزاری است، درباره علت تاخیر دیدار نمایندگان مجلس جدید با رهبر معظم انقلاب، گفت: در تمامی دوره‌ها در ابتدای مجلس دو اتفاق مهم می‌افتد؛ اتفاق اول پیام مقام معظم رهبری به مجلس است که در آغازین روز مجلس شورای اسلامی رقم می خورد و  سپس بعد از انتخاب هیئت رئیسه مجلس که معمولا در دومین روز آغاز به کار مجلس است، نمایندگان به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند.

 

وی افزود: اما در این دوره اتفاقاتی رخ داد که از یک سو شاهد شهادت آیت الله رئیسی و همراهان عزیز ایشان بودیم که موجب شد کشور در هاله‌ای از غم و اندوه فرو برود و  از سوی دیگر موضوعات دیگری به دنبال آن رقم خورد که موجب شد این دیدار با تاخیر همراه شود.

 

سلیمی خاطرنشان کرد: البته برغم اینکه  ما در زمان شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور نداشتیم و مجلس خبرگان رهبری نیز شروع به کار نکرده بود و مجلس شورای اسلامی نیز هنوز شروع نشده بود، همه این مسائل مانعی نشد که امور دولت متوقف شود یا مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی به موقع تشکیل نشود.همچنین با توجه به بحث انتخابات زودرس ریاست جمهوری دیدار نمایندگان با رهبر معظم انقلاب به امروز موکول شد و نمایندگان بسیار مشتاق این دیدار بودند و در این مدت پیوسته در پی این بودند که دیدارشان با رهبر انقلاب هرچه زودتر برگزار شود. 

 

سلیمی با تاکید بر اهمیت نخستین دیدار نمایندگان جدید با رهبر انقلاب عنوان کرد: رهنمودهای مقام معظم رهبری نقشه راه مجلس در چهار سال آینده را ترسیم می‌کند. نکات ارزنده‌ای که رهبری می فرمایند علاوه بر اینکه نقشه راه را مشخص می کند، برای صیانت از مجلس و نمایندگان تاثیر فوق العاده ای خواهد داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به پیامی که حضرت آقا در روز آغازین مجلس دوازدهم به مجلس ابلاغ کردند، ما در مجلس جدید به دنبال این هستیم تا یک مجلس تراز را داشته باشیم و در کشور آرامش ایجاد کند و مجلس منشاء تلاطم در فضای اجتماعی و سیاسی کشور نباشد. البته این بدان معنا نیست که مجلس در حوزه نظارت کارهای خود را تعطیل کند و ما در عین اینکه در حوزه نظارت فعالیت خود را به شکل جدی دنبال خواهیم کرد اما در یک فضای اخلاقی و کارشناسی مجلس امور را پیگیری خواهیم کرد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار